familj · lärarrelaterat · musik · tankar · tro

En liten uppdatering

Tänkte försöka mig på en liten uppdatering. Svårt dock för det som händer i livet är svårformulerat i bloggformat. Det är rätt mycket på jobbet, inte lika mycket i kyrkan (tack och lov) och ganska som vanligt i familjen bortsett från att vi har kapat yttre sociala sammankomster.

Promenaderna har nästan helt avstannat. Gick i onsdags men med kvarhängande migrän så det gick hemskt långsamt och dessutom krokigt eftersom jag inte visste hur långt jag skulle orka och ville hålla mig nära hemma… Vi har peppat de tre yngsta att läsa extra mycket eftersom vi haft läsvecka med läsutmaning på skolan. Storskrutt har koll på plugget själv däremot – skönt.

Idag höll vi i musiken på den livestreamade gudstjänsten. Hemskt nervös men jag kamouflerade bort mig en hel del genom att engagera tjejerna. Visade sig vara ett mycket smart drag. Trist bara att det var problem med ljudet (de har det verkligen inte lätt, teknikerna!). Efteråt firade vi med lyxigare kyrkfika. Mannen la upp godsakerna…

Har efter det sett film med barnen (efter att ha kikat lite på gudstjänsten för att se hur det lät och såg ut) och sedan försökt ta det extra lugnt inför stundande arbetsvecka. Läggning av mig har påbörjats men tar mig lite te innan jag gör det sista. Ingen migrän nu vilket jag är enormt tacksam för. Det har varit lite väl mycket av den varan på sistone.

I veckan ska jag försöka överträffa mig själv att ta det lugnare mitt i allt olugnt… Wish me luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s