familj · lärarrelaterat · musik · resor · tankar · tro

MÖT 2019

Riktigt kort arbetsvecka denna vecka, men desto intensivare. Förutom det vanliga planerade och förberedde jag också för vikarie för ledig fredag samt gjorde planering för måndagen på bara två dagar.

I onsdags tog vi det lugnt hemma. Tanken var att flyga till Stockholm torsdag morgon men flygstrejken gjorde att vi fick tänka om. Tack och lov var föräldrarna på väg söderut och kunde ändra resdag så att vi kunde följa med. Vi förlorade en dag i Stockholm men vann en mysig biltur med mina föräldrar.

Fredag gick vi på stan, käkade med vänner för att sedan checka in på MÖT (=Musik, Överlåtelse och Tro), en musikkonferens. Konferensen fortsatte hela lördagen och förlängdes till att innefatta även söndag men vi hade redan bokat hemflyg så vi missade avslutningsdagen. Men nästan lika nöjda är vi för det. Vi får åka hem till familjen och har fått med oss enormt mycket att ta med oss till vår församling.

Hoppas kunna åka nästa år på utökade Kreativ20 som då också inkluderar tekniker och vi drömmer om att få med oss ett stort gäng från vår församling…

På hemmaplan har syrran varit vår hjälte och tagit hand om våra barn. Hon fick rent av vabba i fredags! En riktig hjälte är vad hon är! 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s