familj · prylar · tankar

Sista dagarna på 2018

Lugna dagar fortsätter även om vi igår (lördag) åkte in till stan för att göra en drös ärenden. Lämna några påsar med hela och fungerande kläder och skor till secondhand, lämnade påsar med trasiga kläder till H&M (i utbyte mot rabattkuponger och ja, de tar emot även trasigt för att återvinna), köpa finskjortor till pluttisarna för att matcha julklappar (hittade på rea! 😁), köpa skor till pluttisarna och storskrutt (som nu har storlek 39! som jag!) och shoppa mat och förbrukningsvaror som sinat. Hann prova och köpa en klänning och en ullblandad tröja på rea till mig också. Mot slutet landade vi på Max och åt middag. Skönt att få bocka av en massa grejer på att göra-listan! Hann inte riktigt allt men det mesta och viktigaste.

På kvällarna har vi fortsatt pussla. Är nu på fjärde om vi inte räknar med ett skumt barnpussel (skumma bitar, inte rektangulärt i ytterkant och med flera bitar som saknades) vi pusslade en kväll efter det tredje stora pusslet. Mannen, syrran och jag spelade också julklapsspelet igår kväll igen. Kul men väääldigt tidskrävande! Vi började före 21 och slutade vid 01… Det står att det ska ta 90-120 minuter – jo pytt! La barn emellanåt – men ändå!

Och så har vi planerat nyårsfirande med vänner. Igår kom de över på fika efter att ha åkt skridskor tillsammans. Ingen har blivit sjuk så vi hoppas vi slipper ställa in – igen och igen

En reaktion till “Sista dagarna på 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s