familj · lärarrelaterat · tankar · tro

Fullt upp och tänt ljus

Fullt upp i dessa dagar. Idag åkte mannen direkt efter jobbet på ett lovsångsgig en timme bort då jag var lite fundersam över hur kvällen med barnen skulle arta sig, men det gick ok. Bara ett missöde som tack och lov gick över fort.

Imorgon väntar extra äldstemöte (församlingsledarmöte) eftersom vi inte hunnit bearbeta allt som ska bearbetas (där heller…), på torsdag kommer syrran och lägger barnen så att mannen och jag kan åka på gemensamt församlingsledarmöte (styrelse som han sitter i + äldste) och på fredag ska vi börja julbaka. Har avklarat en viktig träff med gudstjänstgruppen tillsammans med mötesledare men har lite fix kvar innan jag kan släppa det över jul.

Det är alltid mycket på jobbet denna tid också men jag lydde min fantastiska chefs uppmaning om att stanna upp och tända ljus…

Det är så lätt att glömma det när det blir mycket… Men jag försöker. Och ikväll när det lugnat dig och killarna var lagda myste vi tillsammans en stund, tjejerna och jag. Lillskrutt med korsordstidning skickad av min faster.

2 reaktioner till “Fullt upp och tänt ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s