familj · hos oss · tankar

Fortsatt bygge och påbörjat lekstugefix

Gick ut med kameran och fotade lite tidigare idag för att dokumentera vad som händer på gården. Brukar va så kul att se efteråt när det är klart. Passade på att även ta mobilbilder till bloggen som kanske är troligare plats att återgå till för att minnas tillbaka… 

 Till vänster om utbyggnaden sitter nu ett treglasparti (dörrarna är ihopdragna under hustaket på bilden…) snett för att vi ska kunna sätta in en dörr i stället för fönstret längst till höger på huset. Då kan man komma in i inglasningen inifrån och inte behöva gå ut först. Framför inglasningen ska det bli en balkong (där vi får mer sol) och så ska det dit en trappa ner till gräsmattan på höger sida om nya balkongen. 

Det är dock en hel del jobb med att fixa alla små håligheter och vinklar som blir när man bygger tak bredvid befintligt tak som dessutom lutar åt olika håll samt bygger ihop det med befintliga väggar bestående av alla möjliga material… Så det tar sin lilla tid. 

Tjejerna har satt igång ett nytt projekt… 

Nämligen att måla lekstugan utvändigt. Vi lovade köpa färg när de kört med målartvätt vi hade hemma. Mannen tog med överblivna husbrädor för att skanna och blanda till samma kulör som husets och så kommer vi att måla med samma färg på de nya ytterpanelpartierna som blivit när vi byggt om. Tjejerna är supertaggad! Det blir nog till att måla imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s