familj · pyssel · tankar

Lillskrutt 9 år

Idag fyllde vår lillskrutt 9 år! Och som hon har längtat! Det är en tjej som gillar ordning och reda och som var med och började planera födelsedagskalaset för flera veckor sedan. Började traditionsenligt födelsedagen med sång, fika på säng och presenter. 

Vår pyssliga tjej fick en hel del bidrag till sitt kreativa skapande både av oss och senare kalasgäster.

Efter jobb, skola och förskola skyndade vi oss hem för att fixa det sista inför kalaset. Igår kväll förberedde jag påsar (börjar bli expert på att vika påsar!) och klistrade på ballonger lillskrutt gjort (efter egen design tror jag). Blev superfint med alla härliga färger! 

Gjorde också bokstavslappar att fiska upp i fiskedamm som bildade lösenord till var skatten (påsarna)  fanns gömd. Mycket enklare att fiska lappar än påsar!

Och så blev det en kul samarbetsövning som avslut på kalaset. 

Hade också en tipsrunda med bland annat mattefrågor på lillskrutts begäran. Matte är favoritämnet och hon älskar verkligen skolan. Hon har till och med fått hem en extra mattebok att ha som läxbok eftersom hon inte får nog på skolan utan gärna jobbar lite till hemma.

Hela dagen har varit en toppendag för lillskrutt och hon har strålat som ingen annan kan. Det var en mycket nöjd tjej som la sig att sova ikväll. 😊 Och ganska trötta föräldrar efter en fullproppad vecka! Snart kanske det blir lugnare…? 

4 thoughts on “Lillskrutt 9 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s