familj · lärarrelaterat · prylar · tankar · tro

Plugg, jobb, familj och läsning

Drog fram plugget idag igen.

Fick snabb respons på uppgiften jag skickade in i torsdags men har låtit det vila för att få några helt lediga dagar i sträck. Läraren verkar rätt nöjd men har tidigare sagt att han undviker att godkänna första versionen så att vi kan förbättra ytterligare oavsett hur bra den var. Ett bearbetningsseminarium väntar på tisdag så jag vill heller inte lägga ner för mycket tid innan dess samtidigt som jag efter det bara har en studiedag kvar innan inlämningsdatum för slutversionen. Känns dock som att läget är under kontroll. Tog därför lite tid åt jobb också idag. Undviker dock, med stor möda, arbetsmejlen. Är sååå nyfiken men vet också att bara ett ”subject” eller en avsändare kan starta igång en massa hjärnaktivitet som inte lämpar sig när man bör vila upp sig och ladda batterier… Och än så länge har nyfikenheten fått stå tillbaka. 

Imorse (i förmiddags…) åt vi frukost samtidigt alla 7! Det händer inte ofta! Vissa av oss gillar sovmorgnar, andra kliver upp i ottan och blir därför frukosthungriga olika tider, om än alls… Tycker om att vara hemma med familjen. ❤ 

Har i och med lugnare studietempo och nästan ickeexisterande jobb tagit mig tid att läsa annat! 

Den här köpte jag just innan jul som jullovsläsning men började läsa först igår kväll. Gillar titeln ”Den som hittar sin plats tar ingen annans”… Gillar innehållet också. Han är klok, Tomas Sjödin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s