familj · tankar · tro

Tacksam efter skön helg

Myser…

Tacksam för den gångna helgen med mannen. Lördagen började med hotellfrukost – mannens specialitet. 🙂

Sedan drog vi in till stan. Jag vill alltid besöka LagerhausMonki och H&M Home. Shoppade litegrann men mest hittade faktiskt mannen! Härligt. 🙂 Hann med en fikapaus…

För att sedan göra miniärenden på IKEA. Köpte för en gångs skull bara tråkiga saker som typ hyllplan till garderober men skönt att få gjort ändå. Sedan åkte vi till lägenheten och åt hämtpizza. Hade nämligen inte bokat bord på någon restaurang och det har vi lärt oss typ är ett måste i stan… Men det var nog så mysigt och behagligt att äta i lägenheten! 

Tog det väldigt lugnt resten av eftermiddagen för att på kvällen hälsa på vänner i deras nybyggda hus. Vänner vi saknar… Gott att få prata ikapp lite!

Ytterligare sovmorgon och hemmahotellfrukost idag och efter att ha sett en predikan av Niklas Piensoho på Youtube och läst en stund drog vi norrut med stopp hos mannens goa syster + man. Fick oss middag och en härlig lugn och skön pratstund innan vi åkte sista biten hem till våra underbara barn. Möttes av kramar och glada miner och konstaterar hur bra vi har det. Det bästa med helgen har nog varit alla pratstunder som tack vare att vi aldrig blivit avbrutna gått djupare än på länge. En investering för fortsatta livet tillsammans alltså.

One thought on “Tacksam efter skön helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s