familj · hos oss · lärarrelaterat · musik · tankar · tro

5-årskalas – check!

Har just städat undan i köket efter kalaset. Hade bara bjudit 5 barn, alltså totalt 7 barn (+2 systrar och en kompis till systrarna) och det var lagom. Extra bra med hjälpsamma tjejer!


Det var lite spännande för pluttisarna faktiskt! Men det kändes ändå som ett lyckat kalas på enkel nivå. Först presentöppning, korv med bröd följt av lekar som tjejerna förberett och ledde med bravur.

Mot slutet fika med enklaste glasstårtan  (marängbotten i springbotten med glass ovanpå och så ett ljus), bananglassar, lillskrutts chokladbollar, kakor (ville ha flera alternativ så att det skulle finnas något för alla, man vet aldrig med barn…) och saft. Avslutade kalaset med fiskdamm i trappan och sedan hade 1 1/2 h gått! Faktiskt mestadels lugna 1 1/2 timmar!

Nu pustar vi ut, fast imorgon väntar jobb. Hann dels inte klart med lektionsförberedelser idag på skolan, dels ligger ett gäng orörda IKEA-kartonger i vardagsrummet och väntar på oss…

Och på söndag ska vi sjunga i kyrkan så någonstans ska vi också klämma in låtförberedelser. Det är ju för väl att inte alla veckor är som denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s