familj · hos oss · lärarrelaterat · tankar

Höst

Inte så roligt att blogga om vardagen nu. Det är liksom mest ”bara” jobb och plugg för hela slanten… Bäst att försöka tagga ner lite för orken räcker inte så länge om man kör på för hårt… Hösten är här med andra ord…

Idag kom i alla fall svärfar en sväng innan han och svärmor åker iväg till varmare breddgrader några månader. Bra att mannen fick hjälp med innertak!

På måndag får (/köper förstås…) vi äntligen ny garageport och då blir det svårt att komma åt att sätta innertak. Den gamla har minst sagt gjort sitt… Faktum är att jag aldrig vågat vare sig öppna eller stänga porten och bilen har aldrig någonsin körts in i garaget… På grund av porten alltså.

Visst har vi fint på vår gård!? :/ Nåja, allt har sin tid… Försöker jag intala mig…

4 thoughts on “Höst

  1. Jättefint!… kommer det ju bli i alla fall. 🙂 Men vad är isoleringen för? Den på bilderna alltså, trodde det räckte med det de ska spruta in.

    1. Blir jättefint. 🙂 Det som ska sprutas ska sprutas i lagret ovanför plasten men den gula återanvända isoleringen är instoppad under plasten och över innertaksskivorna… Mannen kan berätta mer om riktningar, köldbryggor och annat spännande. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s