familj · gott & blandat · tankar · tro

Lillskrutt 8 år

Så har det gått 8 år sedan vi blev flerbarnsföräldrar och 8 år sedan vårt liv och världen förgylldes av en guldklimp som sprudlar av energi och kan som få smitta en med sitt ljuvliga leende och glittrande ögon.

Dagen började som sig bör med sång, fika på säng och presenter.

image

image

Efter skoldagen som var den sista innan påsklovet var det dags för kalas.

image

Lillskrutt är liksom större delen av vår familj inte stormförtjust i tårtor (framför allt inte klassiska gräddtårtor) och som alternativ hade vi fryst in bananhalvor på glasspinnar, tagit fram de frysta bananglassarna och doppat i smält choklad för att sedan återigen frysa in.

image

image

Väldigt gott var det! Och enkelt. 🙂 Skulle dock ha tagit fram dem en stund innan de skulle ätas för de var väldigt hårda när de kom direkt från frysen…

Lillskrutt hade också önskat utelek så vi började med att grilla korv ute och så spelade de fotboll. Gick rätt bra trots snön!

image

Storskrutt och jag hade enligt önskemål gjort en liten tipsrunda som fick handla om lillskrutt, vår och påsk och så avslutades kalaset med en skattjakt.

image

8 barn under 1 1/2 h var alldeles lagom och nu tar vi ett välförtjänt påsklov. Verkar dock som att vi fått med magsjuka som påskpresent från förskolan… :S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s