tankar

Action i badrummet

Nu börjar vi verkligen se ljuset i renoveringstunneln! Man ser mer och mer det verkliga badrummet växa fram. Svärfar kom och hjälpte till med snickerijobb tidigare i veckan så nu sitter bastudörren på plats och så byggde han igen några rör i taket (uppe till höger i bild) där vi ska ha förvaringshyllor av något slag.

image

Idag fogade vi på typ 2 väggar. Har bytt fogen vid toastolen eftersom vi tyckte att biltemas ljusgrå fog var alldeles för ljus. Den såg snarare vit eller lite ljusbeige ut.

image

Happy homes hade bättre utbud och precis den ljusgrå nyans vi var ute efter. Snygg och smutståligare. De hade dessutom matchande silikon som vi kommer att behöva senare.

image

Alltså, vilken skillnad det är att ha riktiga grejer! Ska ni kakla så köp en sån här fogbalja (149:- på biltema) och svamp med handtag!

image

Sist körde vi med vanlig svamp och vattenhink och jag sabbade naglarna och händerna för veckor! Fog är väldigt uttorkande! Tänkte då att det nog var första och sista gången vi kaklade… Men med bättre verktyg och när jag ser hur fint det kommer att bli så är jag sååå nöjd över våra val!

image

image

Tvättstugan är jag dock inte lika nöjd med…

image

Nåja, allt har sin tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s