familj · hos oss · tankar · tro

Vardag igen och minskande fix

Imorgon börjar även storgrabben skolan och då är hela familjen tillbaka i vanlig vardag. Tar dock ett tag att komma in i allt och komma ihåg allt som ska kommas ihåg… Och svårt att hitta tid till allt som tillkommer. Men idag har jag tagit det extremt lugnt på min lediga dag med pluttisarna. Bara ett avbrott med besök av god man på eftermiddagen, men nu börjar även fler bitar för storgrabben läggas på plats vilket är skönt. Idag fick han till exempel sin första månadspeng. Och medan barnen roade sig själva en stund efter middagen spelade mannen och jag en omgång Othello. Nice!

image

Mannen fick meddelande från klinkerleverantören att vårt klinker är restnoterat och därmed försenat… Men det finns säkert en mening med det. Då är det inte lika bråttom. Eller så gör han saker i annan ordning. Vi får se. I lördags fick en vän rycka ut när en koppling krånglade vilket innebar att vi blev utan vatten längre tid än planerat. Tur vi har en så välutrustad vän som har både extra kopplingar och gängfixare.

image

Allt kan ju inte gå som på räls hela tiden…

Storgrabben har också fått välja sig gardiner och fick själv sätta upp gardinstång.

image

Ju mer han lär sig desto bättre, eller hur!?

Men nu blir det mindre tid (och ork…) för fix. Däremot längtar jag efter tid på tu man hand med mannen… Ska klura på vad vi vill göra och sedan be om hjälp med barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s