familj · hos oss · pyssel · tankar

Nyårsfirande 15/16

Vår vana trogen firade vi nyår med familjen i närheten med barn i samma åldrar och iår även ytterligare en underbar familj med två barn i våra yngstas ålder! Sååå trevligt!

Vi brukar träffas tidig eftermiddag, denna gång 14.00, alla ansvarar för olika delar av käket och så hjälps vi åt. Tack och lov kom de inte riktigt i tid så vi hann få ut marschaller och ljuslyktor… 😉

image

image

Dukade i vitt och silver typ… Fast det framgår inte så bra av bilden… 😉 Däremot ser man nya servettvikningen vi testade!

image

Köpte innan jul en snöflingestans och stansade ut glittriga och pärlvita snöflingor. Och så köpte jag låtsasdiamanter men de var så små att jag inte vågade strö dem på bordet utan istället i några ljusstakar. Silverkandelabrarna kom fram och så vita hyacinter i både konservburkar och utan jord i vattenfyllda glasburkar.

image

Det var verkligen fantastiskt trevligt! Är så glad och tacksam över fina vänner att umgås med utan en droppe alkohol. Längesedan jag skrattade så mycket att jag fick ont i både mage och kinder… Och barnen dessutom! De lekte nästan hela eftermiddag/kväll lugnt! Ljuuuvligt! Märktes inte att det var totalt 17 pers varav 9 barn från 9 år och neråt. Avrundade den gemensamma delen med tomteblosständning ute.

image

När vi lagt killarna typ 22… ställde vi iordning ostbricka och hade en mysig stund med skruttarna. Tänk att de blivit så stora!

image

Tjejerna höll ut till 12-slaget och fascinerades av alla fyrverkerier.

Hade velat få till en familjebild när alla var uppklädda och jag mejkad (…) innan pluttisarna skulle sova, men då mulnade ett av barnen ihop (ni som känner vår familj förstår vem av dem…) så det var inte lönt att försöka. Gjorde istället ett parfotoförsök senare. Det gick inte alls…

image

Var alldeles för trötta!

2 thoughts on “Nyårsfirande 15/16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s