familj · hos oss · prylar

Action i källaren!

Det har mest varit rivning i blivande badrummet för mannens del, men förra veckan började det vara dags att skapa istället för att ‘förstöra’.

image

Här ska bastu tillbaka längst in och en dusch kommer att tillkomma framför den. Rakt under spotten.

image

Dessutom lönade det sig av olika anledningar att skynda på diverse inköp så badkaret (bubbelbad) har kommit, toastolen likaså. Snart kommer också duschblandare. Det är inte dags för dessa prylar på långa vägar, bortsett från toastolen. Det är nämligen en vägghängd stol där ‘stativet’ monterats för att sedan byggas in.

image

Mannen konstaterade att det är stor kvalitetsskillnad på Byggmax billiga variant och den vi köpte nu av märket Ido. Lättare att montera dessutom.

Belysning i taket är snart klart. Spottar som också de ska byggas in. Har ingen aning om hur långt bort badrummet är i tid, men det känns väldigt avlägset… Speciellt med tanke på golv som ska isoleras, få värmeslingor och förmodligen täckas med klinkers samt väggarna som innebär mycket jobb med både inbyggnationer och få fint ytskikt av något slag. Men idag kom mannen en bra bit framåt med inbyggnationer i alla fall! Badkar ska stå till vänster, de två rektangelgluggarna och kvadraten ska bli inbyggda hyllor och jag står och fotar i blivande duschen.

image

Fyndade några kvadratmeter vita stora kakelplattor för kanske ett år sedan, men jag vet inte var de ska sitta och vad vi gör med övriga väggytor än… Fast jag har en idé. Måste besöka någon byggbutik och se om det går att förverkliga. Sparar inspirationsbilder i en pinterestmapp om ni är nyfikna. 🙂

One thought on “Action i källaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s