familj · lärarrelaterat · musik · tankar · tro

Oväntad twist

Lördag natt efter grannbesöket blev av det oväntade slaget vilket resulterade i diverse sökande och telefonsamtal. Insåg för sent att bussen storgrabben skulle ha tagit sig hem med blivit inställd på grund av halka. Närmare 4 kunde vi inte göra mer utan släckte och slocknade.

Upp på söndag morgon och fortsatte sökandet och kontaktade diverse vänner för att om möjligt få hjälp, några bad vi också om bönehjälp. Själv stannade jag hemma från gudstjänsten ifall han skulle dyka upp. Mannen skjutsade tjejerna till kyrkan och bad vänner om hjälp med hemkörning. Sedan hade han rep och två efterföljande konserter. Vid 12 hittades han äntligen och så avblåste vi sökandet och tackade Gud. Han hade inte en tanke på att vi kunde bli oroliga om han inte kom hem när han sagt… Han har ju ändå klarat sig längre sträckor på flykt, men det hindrar ju inte oss från att undra vad som kan hända en mörk vinterkväll i vårt land… Och inte tror jag du går säkrare om du är mörkhyad… 😦

Nåja, nu har vi pratat lite. Hoppas på att få ett samtal eller SMS nästa gång…

Idag vilar jag upp mig efter en annorlunda helg och kaotiskt genrep (det är väl så det ska vara…) på skolan inför torsdagens julfest. Tackar Gud för att jag fick sova till 10 (!!!) idag! Vaknade några gånger innan och hörde att killarna lekte bra och somnade om. Lillplutt kom in och la sig en stund och pratade om sommarminnen! Somnade om igen när han gått men till slut blev de less och kom båda två vid 10. Dags att ta itu med den lediga dagen!

Fick också ytterligare anledning till tacksamhet igår kväll när vi äntligen fick ett samtal om storgrabbens god man! Vi ska träffas i helgen, äntligen!! I övrigt en totalt obokad helg för första gången på 2 månader… Tänker njuta.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s