familj · hos oss · jul · tankar · tro

Adventsfiketradition

Har för en stund sedan sagt tack och hej till våra närmaste grannar (bortsett från en grannfamilj som hade sjukt barn) och är så glad och tacksam! Hade förberett rätt bra redan förra helgen med både bak och städ, men i en barnfamilj håller sig inte städat och fixat särskilt många minuter… Var ganska rejält uppstressad sista halvtimmen innan gästerna kom, men bad en bön och slappnade av så fort de första kom.

image

Det var så ofantligt trevligt att surra lite med dem vi annars bara ser i farten och knappt ens det! Hann bjuda våra förra grannar två gånger på adventsfika och tanken är att fortsätta den traditionen även här.

Igår kväll var jag fruktansvärt trött efter ännu en intensiv vecka och somnade nästan runt middagstid. Avrundade kvällen med brasa, kvällsfika och ett av tre osedda avsnitt av Äntligen hemma.

image

image

Imorgon ska mannen spela på Musik i advent, två konserter, vilket innebär att han är borta hela dagen och kvällen. I vår kyrka är det julfest för barnen på gudstjänsten så jag tänkte mig dit med dem. Får hoppas det går smidigt…

2 thoughts on “Adventsfiketradition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s