familj · hos oss · jul · lärarrelaterat · musik · prylar · tankar

Håller i hatten…

…för nu går det undan! Massa aktivitet på skolan dessa dagar. När det gäller skolämnena vill jag hinna så mycket som möjligt innan jul och en hel del tid försvinner i samma veva. Planerar julfest för skolan + familjer, decembermys med diverse överraskningar för eleverna, jultemadag då vi ska pyssla och så ska klassen hinna öva både enskilt och tillsammans med övriga på skolan. Kommer återigen på mig själv att ha glömt låta våra egna barn prova ut luciakläder bl a inför kommande festligheter… Och så är storskrutt fortfarande inte klippt! Det skulle jag ju göra innan jul! Förra julen alltså!!

En grej är avklarad i alla fall! Besök på skolan samt konsert med Perla Bjurenstedt! Våra tjejer var med i bakgrundskören och vi hann tokrepa två dagar innan… Hade vetat om det länge, bara det att upptagna föräldrar glömde hjälpa dem att repa… Men det gick strålande och de hade superkul!

image

Genomförde också sista utvecklingssamtalet idag! Det är som sagt trevligt med dessa samtal, men det tar ju tid från planering av undervisningen vilket stressar. Tror också att vi är nästan klara med barnens julklappar. Vi ska hålla nere utgifterna i år, bland annat för att våra pengar kan göra bättre nytta hos flyktingar och andra utsatta. Och hur kan vi säga att vi inte har råd att hjälpa andra när vi kanske är på väg att slå nytt rekord i julhandel…???

Mannen fortsätter att riva nere i toan och det som ska bli badrum…

image

Ser hemskt ut! Och mitt i allt försöker vi hitta de smartaste och billigaste lösningarna för att få till alla önskvärda funktioner. Tur vi har gott om tid på oss! Det blir färdigt när det blir färdigt.

Igår kom första snön! Tror jag i alla fall… Är lite virrig. Tjejerna gjorde efter konserten årets första snögubbe…

image

I miniformat…

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s