familj · hos oss · jul · nättips · pyssel · tankar · tro

Det blir inte alltid som man tänkt…

Här i vårt fina hem fixas det och kräks om vart annat… Förra lördagen (känns som en månad sedan!) hade vi återigen besök av mannens föräldrar och då passade mannen på att göra sådant som är smidigt att göra med två snickare, som täckskivor /-lister lite här och var.

Köksfix

Strax efter blev lillskrutt sjuk och spydde massor och ytterligare någon dag senare blev storplutt sjuk, men en mildare variant. De yngsta fick vara hemma nästan hela veckan. Hann fota killarna i de tänkta luciamorgonpåförskolanstassarna… Sötaste tomtenissarna ever! Min högst subjektiva åsikt förstås…

Tomtenissar 1 Tomtenissar 2 Tomtenissar 3 Tomtenissar 4

Men i torsdags (sista skol- och förskoledagen) hade de obligatoriska symtomfria 48 timmarna gått och hela famljen kunde leka ”normal” (eller vad är egentligen normaltillstånd för en barnfamilj!?) för en dag. Tror dock att lillplutt fick med sig en ny basilusk hem från förskolan vilken kom i uttryck inatt, natten till lördag. Detta i sin tur förhindrade det planerade besöket av barnens ende kusin som skulle ha kommit direkt från Gävle för att förära oss sitt och sin familjs besök. Fick avstyra det… Så här ligger kusinens klappar och väntar under vår minigran (en riktig!! 😀 )… Får verkligen hoppas att det är över nu så vi får ses om några dagar!

Minigran

Och imorgon kan vi heller inte vara med på gudstjänst då annars tjejerna gladeligen varit med i ett litet drama som vår fantastiska barn- och familjepastor arrat. Hon kom för övrigt med en supergullig uppmuntranspresent till barnen i veckan när hon hörde om vår trista magsjukesits!

Uppmuntran

Kommer säkerligen bli en grym gudstjänst imorgon! Själva ska vi väl fortsätta med att hoppas på att bli helt fria från smittohärdar samt fixa vidare i kök och andra rum i behov av jul- samt städfix. Har satt upp julgardiner i köket (!!!), hängt upp lite av barnens pyssel och fixat till brädväggen i köket med bland annat kort från flatebo.se, nedladdade prints samt egna alster.

Kökspynt Brädvägg

Bilder på hur vårt kök utvecklats läggs antagligen ut när det är tillräckligt fixat, vilket inte är det lättaste med barn som hela tiden dräller både kläder och leksaker överallt så inget bibehålls städat mer än MAX 3 sekunder!!! Aningens frustrerad och trött mamma som nu ska lägga sig och läsa innan ögonlocken får lägga sig…

One thought on “Det blir inte alltid som man tänkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s