familj · hos oss · tankar

Lillskrutts (nästan) färdiga rum

Det största projektet under långhelgen i början av maj var som sagt lillskrutts rum. Förebilder har jag redan visat och här kommer resultatet. Vi har tittat en del på SVT:s ”Fixa rummet” där barnen får vara med och bestämma och lillskrutt var sugen på bestämmandet. Jag var däremot inte sugen på att göra ett rum som blir för mycket av något specifikt som de kanske växer ifrån inom något år (eller månad?) så jag har styrt en del… Och med tapet från Rusta samt färg och tavellister från samma ställe samt kuddar och möbler vi redan hade så fick vi vi något som hela familjen gillar för en liten peng.

Lillskrutts rum efter 1 Lillskrutts rum efter 2

Förr sov storskrutt uppe och lillskrutt nere i våningssängen. Men nu har lillskrutt fått flytta upp och har fått en läs- och myshörna under. Och när vi får gäster får storskrutt hälsa på eftersom hon nu sover i gästsängen (en Hemnes som kan bli dubbelsäng vid behov). Lillskrutts rum efter killar

Nu är frågan hur länge storskrutt nöjer sig med att bara vara inflyttad i gamla gäst-/arbetsrummet… :/ Men vi får ta itu med det rummet längre fram. Lillskrutts nya rum åtnjuts i alla fall av alla fyra barn!

4 thoughts on “Lillskrutts (nästan) färdiga rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s