familj · hos oss · tankar

Bonuslördag nr 2

Har fått massor gjort och det är så skönt!! Andra lediga dagen tillsammans och vi har varit effektiva både ute och inne. Ute är det nu klart hur vi (förmodligen mannen…) ska lägga kabeln till vår nyinköpta robotgräsklippare. Känns lite smidigare än den med sladd vi fått efter svärföräldrarna… Gräset börjar bli grönt på vissa fläckar så det närmar sig klippsäsong! 😀 Mannen har även lagat det sista av en yttervägg som förmodligen förstörts av vedkastande. Nu ska väggen bara målas i någon passande mörkgrå färg och sedan är det dags att köpa sig ved att trava upp där. Fick även monterade de nyinköpta cykelställen i vårt skjul så det förhoppningsvis blir bättre ordning där. Och så har vi påbörjat arbetet inför att byta postlåda.

Men den största förändringen blev i lillskrutts rum där det målades en extra vända på tapetväggen samt ett gäng varv runt om och sist av allt kom även tapeten upp. Har aldrig gått så smidigt att tapetsera faktiskt! Billiga tapeter från Rusta, men de kändes inte billiga. Det gick att klistra direkt på väggen och så var det (hör och häpna…) ingen mönsterpassning!!! Senaste gångerna har det varit en halvmeters mönsterpassning så det här kändes hur lyxigt som helst och gick på ett kick! 😀 Nu ska det bara fixas färdigt med ditsättning av lister, rullgardin, iordningställande av möbler och så ska vi sätta upp några tavellister till en del av de alster lillskrutt kommer hem med lite nu och då…

Imorgon står shopping samt hämtning av husvagnen på schemat och så hoppas vi hinna fixa iordning liiite till innan vi ska få gå ut och äta mannen och jag! Syrran ska vara barnvakt och några vänner har också skaffat barnvakt så vi får umgås på tu man hand utan barn för en gångs skull. På söndag får vi gäster efter gudstjänsten så innan dess hoppas vi har fixat liiite fint i alla fall. Det kan vara bra att ha en extra anledning att göra det sista fixet. 😉 Men nu ska vi sova så vi orkar med morgondagens bestyr. God natt!

3 thoughts on “Bonuslördag nr 2

  1. Låter som en urmysig långhelg:) Och vilka härliga bilder på barnen! Det är något speciellt med barn och traktorer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s