familj · hos oss · tankar

Långhelg med fix och vila på schemat

Då var vi inne i maj! Känns skönt. För det betyder att det snart är sommar med allt ljuvligt det innebär samt att barnen blir äldre med allt det innebär. Tycker det är sååå härligt med killarna som nu både kommunicerar med varandra och oss andra. De började egenligen inte prata ordentligt förrän i höstas när de började förskolan. Tror att de då fick anledning att göra sig förstådda för fler än varandra vilket var nyttigt för dem… Nu är det komplicerade meningar och de har blivit små minipojkar istället för stora bebisar.

Själv är jag väldigt trött även om vårvärmen gett mig lite mer ork. Lediga dagar är dock svåra att få något annat vettigt gjort än just återhämtning. Mannen har dock mycket mer ork och han har varit riktigt produktiv idag!

En av långhelgens projekt är att fixa lillskrutts rum. Det har haft en rödaktig (/mörkrosa?) färg med rätt mycket skadade fläckar på en vägg… Det grå röret är kaminröret som går igenom hennes rum…

Lillskrutts rum före 1

och vitt resten…

Lillskrutts rum före 2

 

Lillskrutt hittade en tapet på Rusta som vi gillade och väggen den ska upp på vitmålades så inte den röd/rosa färgen skiner igenom.Lillskrutts rum målar

Får se om det blir tapetsering imorgon. Och sedan får vi se om det rent av blir ett blogginlägg med resultatet!?

Vi har just sett film hela familjen (klockan är snart 21 och först nu ska killarna få sova…) och det är sååå mysigt med vår härliga kamin!

Lillskrutts rum brasmys

Mysfaktor för hela slanten! Behövs efter skrotdagen igår… Men imorgon tar vi nya tag och kanske, kanske att jag kan avsluta dagens röjinsats i gästrummet/storskrutts blivande rum…?

One thought on “Långhelg med fix och vila på schemat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s