hos oss · tankar

Ny hall på g

Vi har kommit i ordning i vårt fantastiska hus så pass att vi kan leva och ta oss igenom vardagar utan alltför stora svårigheter. När man är nyinflyttad så är man nog ofta rätt sugen på att få i ordning, till skillnad från när man bott in sig några år då projekten känns tjatiga, outtömliga och jobbiga. Så det gäller att passa på att få så mkt gjort som möjligt i början medan man har lite extra inspiration. Vissa delar väntar vi dock med så att vi får bo in oss.

Ett område som dock är väldigt kritiskt för att få vardagen att fungera är hallen. Vi har haft byrålådor och skohyllor men endast en liten hatthylla med 2 krokar sedan vi flyttade in eftersom vi platsbyggt våra hallmöbler i förra huset och inte kunde ta med så mkt mer än krokar. Vill dock inte sätta upp krokar förrän vi bestämt hur helheten skulle vara.

Nu står äntligen elfastystemet i paket som kommit och väntar på att få komma på plats så vi får ordning på familjens hallprylar på ena sidan av hallen. Och så hoppas jag få skruvar som passar till hallsystemet vi köpte på Mio i helgen som är till för våra gäster på andra sidan hallen. Det hade kommit upp direkt om det inte vore för att vi inte hade rätt skruvar… Tapeten är på plats och jag hoppas vi kan få en riktigt fin och välkomnande hall för våra gäster! Det var inget fel på de vita väggarna som var innan, men det kändes kul med en tapet på en vägg för att få till det där lilla extra, dessutom med en tapet jag suktat efter länge men som inte passat tidigare. Mot de övriga vita väggarna känns den dock helt perfekt! Till och med mannen älskar den, trots att det är 50 cm mönsterpassning! 😉 Hehe… Jag lovar nästan att det kommer bilder snart! Måste hitta kameran först… Och få till lite tid för bloggande igen…

En reaktion till “Ny hall på g

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s