familj · tankar

Hustankar

Vi trivs rätt bra i vårt radhus. En massa + och inte alls lika många – . De sistnämnda kan dock kännas lite jobbiga ibland även om det är övervägande +.

Vi har varit hos mina föräldrar och renoverat deras kök några dagar. Mitt i den svängen budade vi på ett hus i närheten av vårt nuvarande! En timme gick jag omkring med mobilen och fick ingenting gjort. Från början gick det ganska långsamt i budgivningen och vi hann börja fundera om det var några som inte var riktigt säkra vi budade mot. Men mot slutet gick det desto fortare och besvikelsen över att nå taket och se huset gå till högre budare blev större än väntat. Huset i sig var inte direkt ”drömhuset” men det hade vissa kvalitéer som vägde ruggigt tungt och som fick oss att verkligen vilja ha huset – dock inte till vilket pris som helst.

Igår kväll när vi äntligen fick en fri kväll utan jobb i kök och med sovande barn började vi istället återigen kolla på hustomter och hustillverkare. Vi kommer också fortsätta kolla på Hemnet men i samma veva försöka komma tillbaka till varför vi trivs så bra i vårt nuvarande hus och inte behöva stressa fram ett husköp/-bygge. Vi ska också försöka få till ytterligare renoveringar och omstruktureringar i huset för att få det ännu mer som vi vill ha det just nu med växande barn och nyuppkomna behov.

3 thoughts on “Hustankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s