familj · gott & blandat · musik · nättips · prylar · resor · tankar

Stockholmsretreaten

Har dessvärre inte så många bilder att visa från vår underbara barnfria helg i Stockholm… Tog semester även från fotandet (delvis ofrivilligt). Själv minns jag saker och ting bättre om jag har någon bild att luta mig mot, men men…

Hotellet blev i alla fall förevigat. 😉 Och där kunde man verkligen se hur bra gult gör sig mot en svart/vit/grå-bas! 🙂

Lördag kväll åt vi äntligen på en libanesisk restaurang. Förväntningarna var sjyhöga efter tidigare libanesiska erfarenheter, lite väl höga faktiskt… Så nästa gång äter vi nåt annat.

Kirk-konserten var grymt bra, förstås. Sångarna, 3 tjejer och 2 killar, var magiskt duktiga! Svarta förstås… Tajta, tonsäkra, svängiga, ösiga, mjuka, ja hela registret fanns. Och så var det så häftigt att det blir som en gudstjänst mer än en klassisk konsert. Mååånga i publiken kunde flertalet av reportoaren och dessutom stämmorna, så lite nu och då så lät han kompet och sin egen kör vara tysta och så fick vi sjunga. Jag åker gärna nästa gång ha kommer igen. 🙂 Samuel Ljungblahd skulle ha varit förband men fick sitt tredje barn kvällen innan och då tycker jag att han får dispens… 😉 Istället förärades vi besök av Emmy och Ella, två av våra döttrars favoritartister! Inte fy skam det heller!

Efter konserten gjorde vi en klassiker. Köpte med oss efterrätt i valfri närbelägen butik, tog med till hotellet och satt och åt i lugn och ro. Den här gången blev det någon slags browniekaka, kaffe till gella och mjölk till mannen.

I övrigt ägnade vi tiden åt att strosa runt i diverse butiker som Granit, Panduro och R.O.O.M. Shoppade inte så mkt, mest på Granit. De skulle för övrigt ha öppnat webbutik nu i november men det är uppskjutet till ”första kvartalet 2013” enligt deras facebooksida.

Däremot hann vi prata. Hela meningar, utan avbrott. Till och med hela stycken!! Eller hur man nu uttrycker flera sammanhängande meningar i tal… Kunde äta när det passade oss och njöt verkligen av att bara tänka på varandra. Hoppas vi kan göra om något liknande inte alltför långt bort… Nu uppslukas vi båda av våra jobb utöver allt annat och det är inte alltid hyperkul. Mannen sitter på vinden med jobbdatorn och jobbar nu till exempel… Ser fram emot när vi båda är lediga över jul…

One thought on “Stockholmsretreaten

  1. Hej Gella! Det lät verkligen som en skön helg!! Vilket snyggt hotellrum! =) Ja, Kirk Franklin har verkligen ösiga konserter, kul! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s