familj · resor · tankar

Lite mör

Känner mig fortfarande lite dagen efter… Förkylningen jag fick för ca en vecka sedan är kvar men nådde sin kulmen just innan vi åkte iväg i helgen. Skönt att åtminstone slippa feber under trippen. Men att åka iväg så där, och avsluta helgen med 985 km i bil gör väl inte direkt att man blir frisk på ett kick! Huvudvärken har varit nästan konstant (med undantag för en stund under söndag förmiddag då adrenalinet blåste iväg värken…). Men vardagen fortsätter ändå så det är bara att fixa det som måste fixas och försöka hitta någon lugn stund emellanåt.

Igår verkade mannen febrig så vi trodde att han skulle sjukskriva sig idag, men feberkänningarna var som bortblåsta imorse så han åkte till jobbet (och skjutsade tjejerna till skola och förskola tack och lov!). Tar packningen lite i taget så det ser fortfarande hemskt ut sedan vi kom hem, men det får helt enkelt vara.

Killarna var supertrötta nu på förmiddagen så när klockan var 11 hade de redan fått sin lunch så jag kunde lägga ut dem. Fortsätter med att låta dem sova endast en gång ute i vagn på eftermiddagen, men det är på gnällen att de klarar sig till första sovningen…

Nä, nu måste jag gå och sätta mig med en kopp av något varmt. Försöka slappna av en stund…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s