familj · resor

Flyttdag

Dagen började innan 6 någon gång med att pojkarna vaknade och ammades. Gav upp omsomningsförsök vid 6 och steg upp. Sedan dess har det i princip gått i ett i och med att syrrans grejer skulle packas i släp och bilar för att köras till Umeå dit hon nu flyttar på riktigt. Tidigare har hon hyrt rum men nu blir det egen lägenhet.

Har gått bra men det kostar ju alltid på att dra iväg hela familjen. Så nu är vi trötta! Men det är ju också trevligt att träffa familjen eftersom det händer alltför sällan… Har blivit tradition att vi avslutar flytt med att äta på någon lämplig pizzeria.

Hann in en sväng till centrum för att kika in på Lagerhaus till gellas glädje! Äntligen har jag köpt den där ljusbrickan jag ska ha till adventsstaken! 😀

Sedan drog vi iväg till MAXI och storhandlade (eller syrran, mannen och pojkarna handlade medan jag och tjejerna satte oss och fikade utanför kassorna…). Behövde ju bygga upp ett grundförråd av mjöl och sånt som är tungt och stort att shoppa utan bil. Och sedan drog vi hem. Nu blir det till att slappa i soffan för imorn bär det iväg på nya äventyr…

Blev inte så lugn sista lediga helg innan mannen börjar jobba som jag tänkt, men det är bara att inse att hösten och allt vad det innebär är igång på riktigt. Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun och se upp så vi inte lovar för mkt!

3 thoughts on “Flyttdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s