familj · prylar · tankar

Barnklädesvetenskap

Alltså det här med barnkläder… Det är ju helt hopplöst!!! Det ska passa både föräldrar och barn i tycke och smak, vara slittåliga, inte ruinera, passa olika sorters väder, olika typer av lek och olika sorters varm-/kallblodiga barn, passa något så när i storlek, inköpas i tid inför ny säsong alternativt på reor säsongen innan, namnas i tid och otid och så ska man gärna ha minst en extra uppsättning ifall olyckor sker eller allt blir blött/lerigt… Och inte är det någon garanti med bättre kvalité på märkeskläder av olika tester att döma. För att inte tala om att hålla rätt på alla kläder som ska forslas mellan förskola/skola-hemmet och på korta och längre turer! Dessutom börjar storskrutt bli större och hur tänker man då med galonisar, galonvantar o.s.v. Har hon vuxit ur sånt nu eller!? Och hur var det nu man klädde bebisar? Tjejerna satt i vagn deras första vinter, men killarna kommer ju att börja gå snart och hur gör man då med utekläder?

Om det finns en kurs i hur man på bästa sätt möter sina egna, sina egna barns samt sin egen plånboks behov så är jag intresserad!! Drar mig för att gå till säsongsförrådet för att inventera vad som finns och inte…

3 thoughts on “Barnklädesvetenskap

  1. killarna kommer nog att sitta mest i vagnen i vinter också, det är ju så svårt att gå i snön… Kanske ni inte är ute så jättemycket heller och leker =) De får ju iaf frisk luft när de sover ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s