familj · hos oss förr - vardagsrum · nättips · prylar · pyssel

Armeringsnät i vardagsrummet

Har äntligen mysat till en hörna i vardagsrummet som jag varit missnöjd med länge. Fick tygsladdar i julklapp av mannen som sporre, köpte till globlampor med mönster (båda från clas ohlson) och sedan hände ingenting… Förrän sommaren och ledigheten kom!

En inspirerande blogg (som jag tidigare hann titta in i lite nu och då…) – Inspiration & design har tipsat om två sätt att använda armeringsnät eller armeringsgaller eller vad man nu vill kalla det. Dels i sovrummet för kläder och smycken som här, dels som anslagstavla som här. Tycker det var en toppenidé – snyggt, billigt och praktiskt! I början av sommaren kom jag på var det skulle passa hos oss och hittade armeringsnätet i lämplig (orostig) storlek för en hundring på Lakkapää. Kolla annars på andra byggvaruhus och fråga dig fram om du är sugen på att testa själv.

Tycker det blev ursnyggt! Och så är det ju smidigt att byta ut det man hänger upp på gallret efter säsong eller humör (även om det nog inte blir så många byten hos oss). Tanken är att fylla på med fler bilder på barnen, framför allt på killarna! Har inte en enda bild uppsatt på dem än… Och så har jag en bra plats att hänga upp eventuella posters jag pysslar ihop. 😀

 

Hade också tänkt rama in bilder på barnen under brudkortet till höger (som för övrigt fått ny ram) men vi får se när vi får tid (och ork) att se igenom bilder på datorn för att sedan framkalla… Senare projekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s