familj · hos oss förr - barnrum · tankar

Nytt i barnens rum

Hemma igen efter att ha varit ute och rest lite… Får se om jag hinner uppdatera vad vi pysslat med på sistone. Men efter dagens race kan jag i alla fall uppdatera en del nytt här hemma! Kom hem efter 1 inatt och dagen har fyllts av att packa upp, tvätta, städa, skriva listor, duscha respektive bada hela familjen, byta lakan i alla sängar och möblera om… På fredag har vi öppet hus för att fira mannen som fyller 40 (välkomna mellan 14-19!) så för att hinna allt vi vill hinna innan dess är det högt tempo som gäller!

I tjejernas sovrum har vi ändrat om igen genom att bl.a. flytta expediten för att rama in den uppdaterade läs- och lyssna på musik-hörnan. Den fungerar även som danshörna!

Rena härliga lakan i tjejernas sängar.

Och i lekrummmet har vi möblerat om för att spjälsängarna ska få en mer given och stationär plats. Därmed åkte även syrrans säng ut (hon har just skrivit kontrakt på en lägenhet i stan söder om vår…).

Och myshörnan är återställd till ursprungsplatsen. Mestadels kommer den nog nyttjas kvällstid när killarna ska få sin välling framöver.

En grej vi inte hann med idag var att handla, men det och bakning får vi ta tag i imorn.

3 thoughts on “Nytt i barnens rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s