familj

Såromläggningsexpert

Alltså det här med att lägga om sår börjar jag snart fundera på att lägga till i mitt CV… Dels så har vi inspekterat sköterskor när de lagt om storplutts brännskada (ser ut att läka superfint!) ett antal gånger för att i helgen få göra det själva hemma. Imorgon är det återigen dags att åka in till BVC för att få det gjort av sköterska.

Men framför allt så har storskrutt rivit upp rejäla skrapsår på båda knän i omgångar! Nu börjar det största såret ha läkt ihop så pass att det inte känns nödvändigt att skydda det mer. Men då har andra knät tagit vid för att vara i behov av ompyssling. Det har inte bara varit cykelolyckor utan även springolyckor som orsakat alla skrapsår.

Har senaste veckorna införskaffat diverse grejer för att kunna lägga om sår själv utan att riskera att plåster fastnar i såret vilket i sin tur orsakar nya sår när de ska bort… Frågan är hur mkt jag kommer måsta packa med när vi ska ut på lite turer framöver…? Hoppas det lugnar ner sig snart så sterila kompressorer, jelonet och annat får bli liggande…

One thought on “Såromläggningsexpert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s