familj · tankar

Vändpunkt?

Killarna hann inte bli fria från sin feber innan lillskrutt blev magsjuk. Det började i lördags kväll och fram till idag har hon inte fått behålla något hon stoppat i sig (även vätska har kommit upp ibland trots små mängder). Men nu verkar det äntligen ha vänt.

Vid lunch spydde hon efter de två (…) makaronerna hon ätit. Fortsatte istället med att ge 1 tsk vätskeersättning var femte minut. Mannen knåpade ihop ett program som piper var femte minut och lillplutt har lärt sig stänga av när det är dags att ta en slurk.

Efter någon timme fick hon börja testa sönderkokat ris blandat med ersättning att varva med västkeersättningen och nu börjar hon få lite energi tillbaka och har inte kräkts mer. Hoppas verkligen att det är över nu!! Törs nog inte ge henne annat än ris och vätskeersättning idag, men imorn kanske… Usch, så hemskt det är att neka ett hungrigt barn mat!! 😦

Idag har killarna också sovit ett långt pass (nästan 2,5 h) samtidigt för första gången på flera veckor! Åååhhh, så skönt det var!! Hoppas verkligen att vi går mot ljusare tider nu! En bra grej är dock att det är så trist väder ute att man ändå inte vill ut. Men när barnen blir friska kan sommaren få komma tillbaka på maxvolym!

3 thoughts on “Vändpunkt?

  1. Stackare, magsjuka som är bland det värsta man kan ha. Nu tycker jag att vi bestämmer att både dina och mina barn varit sjuka färdigt! Och är vi ändå igång och bestämmer så kan vi väl bestämma att sommaren kommer med buller och bång! 😉

    Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s