familj · tankar

Sjuk vecka

Gick till en lekpark tidigare i veckan och eftreråt hem till en vän där vi bjöds på mellis. Killarna var rätt hängiga och satt mest…

De fick också följa till förskoleavslutningen och trivdes bra i vagnen.

Men nu är de äntligen så gott som feberfria! Storplutt låg 3 dagar strax över och under 40 grader och då ringde vi 1177 och fick rådet att ge flytande ipren (eller liknande) istället för flytande alvedon eftersom det förstnämnda ska vara mer effektivt mot just feber. Efter det vände det tack och lov.

Inatt har vi dock sovit väldigt dåligt (och lite) eftersom lillskrutt spytt i princip hela natten… Hon har inte heller fått behålla något hon ätit idag (trots att vi knappt lät henne äta något för att vara försiktiga!). Men hon är tapper vår lilla lillgumma!

Nu är tvättstugan full av kräkkläder och sängkläder som vi inte hunnit tvätta klart. Eftersom veckan varit ganska tuff med hängiga killar så krävdes det inte mer för att huvudet idag ska värka och vi alla känner oss rätt slut. Det var ju för väl att det kom nu under helgen när syrran är här för hon är till stooor hjälp!

Det tråkiga är att vi efter dagens gudstjänst och församlingsmöte hade bjudit hit min mamma och bror (pappa jobbar). Har inte träffats sedan påsk och i veckan åker brorsan iväg i några veckor och fyller år under tiden. Mamma och pappa har fyllt år sedan sist vi sågs och så har det ju varit morsdag också. Men i och med spyandet så har vi avstyrt det hela och sitter hemma hela dan… 😦

Alla rutiner är som bortblåsta i och med feberveckan och jag är sååå tacksam för att mannen jobbat sin sista vecka nu så jag inte är ensam imorn!! Vore skönt om alla finge va friska snart. Det är ju inte det här man vill vara föräldraledig för…

One thought on “Sjuk vecka

  1. Åh jag känner igen det du skriver allt för väl. Håller tummarna nu för att både dina och mina ska få bli friska och krya snart.

    Tråkigt när man sett fram emot att få träffa mor & bror och tvingas avstyra, men det blir ju så ibland. Likväl blir besvikelsen stor.

    Tack för dina kommentarer hos mig! Ja det är som du säger, inte helt lätt att få barnvakt till alla fem. Men nästa gång det sker har vi redan bestämt att vi ska hitta på nåt själva, bara jag och maken! Vi firar 15 år tillsammans i år, så ett restaurangbesök kanske hade varit på sin plats!

    Hoppas att ni får en bra, och frisk, vecka!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s