familj · tankar

Värmen har kommit och gått

I veckan kom sommaren på allvar känns det som! Det tog sin lilla tid med lite velande fram och tillbaka under våren men nu får vi helt plötsligt tänka om när det gäller hur vi klär oss och barnen.

Hade en ljuvlig eftermiddag hos vännen i torsdags. Här leker våra twins med sina twinskompisar.

Mannen hade inget vettigt att göra på jobbet (något om någon nedladdning som skulle ta flera timmar tror jag…) och har dessutom en del +timmar att ta igen så han kom också dit. Ytterligare 4 mammor var där och med gemensamma krafter kunde vi räkna till 16 barn mellan 8 månader och 6 år… Barnen stormtrivdes förstås med sina kompisar ute i sommarvärmen.

Själv satt jag och svettades med varm tröja och vindtät jacka för att bli av med den envisa mjölkstoppningen men det är en helt sak! 😉 På kvällen kom vännen över och hjälpte mig med barnen medan mannen var på styrelsemöte vilket var skönt! Storplutt har haft svårt att komma till ro på kvällen ett tag, men det gick över förväntan i torsdags.

Nu har lillplutt fått feber och är rätt hängig. Han har sovit kasst inatt. Hade tänkt åka på möte ikväll i pingst kl 18 eftersom det är en ganska bra tid även om man tar med barnen, men vi blir nog hemma ändå. Mannen ska vara med och spela och syrran ska vara mötesvärd så det hade ju varit roligt att få komma iväg själv också… Men nu har vi dessutom inget varmvatten så jag kan inte heller ta en välbehövlig dusch… Luften gick ur oss lite när vi upptäckte det och vi får se om vi får nåt vettigt gjort idag. Eurovision blir det i alla fall! Gjorde ett roligt inköp igår också, men det får jag visa sen… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s