familj · tankar

Twinsen äter

Som jag skrev om tidigare så har killarna börjat äta mer vanlig mat. Har inte bytt ut nåt mål än eftersom de fortfarande ammar och kanske främst för att jag inte orkar med ytterligare ett måste… Storplutt är en riktig hejare på att äta och fattade direkt hur man skulle få i sig maten från skeden och sedan vidare ner i magen.

Lillplutt vill gärna hjälpa till och tar tag i skeden vilket resulterar i lite mer kladd…

De har bl.a. fått testa potatispuré, köpt majspuré (eftersom det är så svårmosat…), palt (jajjemen, det ska börjas i tid!! ;)), gratisprovgröt, havregrynsgröt, mosade makaroner och så förstås rån och majskrokar (som förutom klisterkletet är så otroligt smidigt att ge dem att roa sig med en stund!). Här sitter storplutt med ett rån i högsta hugg!

Allt slinker ner utan protester och speciellt storplutt är väldigt förtjust i att äta. Vi har också gett dem vatten i en vanlig mugg och det tycker de är superhärligt!! 😀 Är själv inte överförtjust i den här fasen – kladdfasen alltså… Men det är bara att gilla läget. Och killarna älskar ju att äta så då är det bara att köra på! 🙂

One thought on “Twinsen äter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s