familj · tankar

Date med tvillingar

Vi har varit på date! Och twinsen var med. Tjejerna har sovit ngr nätter hos sina farföräldrar och de har haft det så härligt att de fick stanna längre än planerat. Lite tomt och ovanligt tyst är det allt här hemma, men samtidigt hinner vi se varandra, mannen och jag, på ett annat sätt med ngr färre att dela sin uppmärksamhet med. Och detsamma gäller nog tjejerna. Känns kul att de kan få total uppmärksamhet några dagar och inte behöva anpassa sig efter trötta föräldrar och uppmärksamhetskrävande småbröder…

Och att hinna med en romantisk middag för 2+2 (mannen, jag och twinsen) kändes speciellt. 🙂 Även om vi inte var på det mest romantiska stället kanske… Men god mat och gott om plats för vagn avgjorde restaurangvalet.

Storplutt ville också vara med på ett hörn så vi turades om att äta med en hand…

Efter middagen gick vi över gatan till pingst på ledarutbildning… Romantiskt? Tja, allt är vad man gör det till! 😉

4 thoughts on “Date med tvillingar

  1. Passa på att njuta för småbarnstiden kommer aldrig tillbakas…vi firade bröllopsdag med Ester…det funkar även om jag hade velat ta in på ett spa med hotellövernattning men det kommer!

  2. Ja, vi njuter av de tillfällen vi får! 🙂 Längre fram ska vi försöka se till att gå på date helt utan kids också, men det får komma senare. Allt har sin tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s