familj

Lillebror – steget före

Oftast upptäcker jag framsteg på lillplutt först och strax därefter ser eller hör jag samma grej hos storplutt. Häromdagen lyfte t.ex. lillplutt huvudet rekordhögt och rekordlänge!

Han hittade musklerna samtidigt som han blev väldigt intresserad av först mig och sedan det han såg i övrigt runt omkring.

Han låg en lång stund (flera minuter! ;)) och tittade utan att verka behöva kämpa som tidigare (och som brorsan bredvid…). Men jag tror att det bara kommer att dröja ngn dag innan storebror är där han också. Så har det åtminstone varit tidigare. 🙂 Om vi bara kommer ihåg att lägga dem på mage vill säga… Det är ju inte så långa stunder på dagarna de är vakna då de inte just har ätit (så risken för spya är överhängande…) men ändå är nöjda och glada… Men det blir mer och mer av den varan tack och lov! Tilläggas bör att det öppna leendet med fina smilgropen var ju faktiskt storebror först med!

Jag har också märkt att de oftare vill sitta. Och då duger det inte med att luta sig bakåt mot oss vuxna i knät, utan de strävar liksom framåt. Samma när de ligger. Då kan de liksom vilja hjälpa till med att lyfta huvudet när man tar upp dem. De blir allt stadigare och starkare för varje dag som går! Och det är superskönt!!

2 thoughts on “Lillebror – steget före

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s