erbjudande · familj · tankar

Cirkus på turné

Ja, det känns lite så emellanåt när vi är ute med hela familjen… Speciellt nu med två speedade stortjejer som inte varit på förskolan på några veckor! Inte de vanliga rutinerna med andra ord.

Häromdagen var vi på stan en sväng för att köpa mig jeans (alla byxor hänger numera…). Kan tipsa om ”ta 3 betala för 2” på jc (gäller allt i butiken!). Tycker tjejerna skötte sig väldigt bra även om de springer omkring en del emellanåt… Hade sagt att vi skulle äta hamburgare eller pizza samt att de skulle få varsin överraskning (kläder och varsitt lypsyl) om det gick bra på stan. 😉 Lite mutor kan va bra. 😀 Det gick så bra med jeansköpet så vi drog vidare till en lampbutik ock lånade hem belysning till vinden för att se vad som passar. Höll hårt i varsin tjejhand (läskigt med allt som kan gå sönder…) tills jag såg en lekhörna där de sedan lekte lugnt ända tills de började bråka lagom till att det var dags att gå.

De fick pizza…

…respektive hamburgare.

Och på vägen hem fick sig mannen nya skor (rea) och ny hoodtröja på Stale. Sååå skönt att ha så mkt gjort! Imorn turnerar cirkusen vidare till pingst där mannen och jag ska sjunga och spela. Kom och se! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s