familj · tankar

Sjukstuga

Förklaringen till den tunga torsdagen kom redan dagen efter då både storplutt och storskrutt fick feber. Inte konstigt att de var hängiga och griniga dagen innan – så kan man ju vara själv också innan en sjukdom bryter ut… Vi åkte ändå till mormor och morfar och det var väldigt skönt! Skönt att lämna hemmet med alla måsten (som trots att man försöker sänka kraven ändå ter sig som måsten), skönt att få umgås med lite vuxna människor och skönt att få vila i och med fler bärande och hjälpande händer.

Ett roligt avbrott i allt var att det var marknad där tjejerna för 20:-/styck fick testa på att rida! 🙂 Det var mkt populärt kan jag säga!

När de kom tillbaka från ridturen på ”Guldlock” berättade de entusiastiskt om att de fått träffa tomtefar och tomtemor som grillat i skogen och gett dem en godispåse. 40:- spänn för att tjejerna skulle få en sådan upplevelse var minst sagt billigt! 😀

Åkte hem igår eftersom tjejerna skulle vara med och sjunga på Adventsgudstjänsten idag. Dessutom hade vi en planeringsträff (får berätta mer om gudstjänsten vi tillsammans med andra föräldrar planerar senare) direkt efter gudstjänsten samt en inbjudan att umgås med två andra småbarnsfamiljer efter det. Men vi fick skippa alltihop eftersom febern höll i sig hos vissa + att man ju inte gärna smittar ner andra.

Barnen verkade alla behöva en lugn dag hemma (ja, vi vuxna också för den delen). Och tack vare att syrran var här (också sjuk…) så kunde vi göra lite julfint! Ni kanske kan få en titt senare, men så länge bjuder jag på en bild på glamorösa julstädande fyrabarnsmorsan… 😉

Nu får vi hoppas på en lugn vecka och att barnen (och vi vuxna) blir helt friska snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s