familj · resor

Festligheterna fortsatte…

…dagen efter. Vigseln var nämligen inkluderad i en i övrigt vanlig gudstjänst på söndag förmiddag. Fortfarande trötta gick morgonen ändå väldigt smidig! Lillskrutt klädde sig helt själv och kom och frågade oss, med plagg efter plagg, vilket som var hennes eftersom tjejerna hade likadana kläder. Inte så lätt att se skillnad när det bara är storleken som skiljer… Sedan väckte hon även storasyster och sa åt henne att klä på sig. 🙂 Hon satt också och roade sig själv under gudstjänsten med svägerskan bredvid.

En av pojkarna fick mat innan gudstjänsten och den andre ammade jag under gudstjänsten. Efter det började den senare att bajsa, så innan gudstjänsten var slut så gick jag ut för blöjbyte och kom sedan inte tillbaka för då ville en av dem amma igen. Slängde i mig fika och pratade lite med släkt men sedan gick jag till kyrksalen som då var tom för att amma återigen.  Kort sagt fylldes dagen av amning mestadels.

Är dock glad att vi kunde vara med under själva vigseln. Blev ovanligt rörd under löftesdelen och vet inte om det var känslan i brudparets framtoning eller om jag bara var extra känslig själv p.g.a. sömnbrist… 😉 Oerhört vackert brudpar (bruden har själv sytt klänningen… imponerande, eller hur!).

Och mannens faster har sytt hundens snygga stass. 🙂 Är han inte stilig så säg!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s