familj · resor · tankar

Bortom tröttheten

Hallen ser nu ut så här…

Och så kommer det att få se ut ett tag till (på obestämd tid). Just innan mannen åkte och hämtade storbarnen på förskolan såg vardagsrumsgolvet ut så här…

Själv sitter jag nu i soffan med äldsta killen i famnen och yngsta i spjälsängen bredvid mig, men har växlat mellan killarna för att lugna dem. När mannen kommer hem igen återgår vi till att ta varsin.

Vi missade pojkarnas BVC- och läkartid idag för att vi inte försäkrat oss om att det var samma tid som det varit de senaste 2 eller 3 besöken. Men det var nog lika bra för det innebar lite mer sömn på fm för min del… Nytt försök på fredag.

Vi är liksom bortom trötthet nu -tröttare än barnen skulle jag tro… Så i veckan blir det inget flängande utan vi stannar hemma. Och käkar ärtsoppa (färdig alltså), kanske pizza någon dag och annat som kräver minsta möjliga ansträngning från vår sida. Och försöker ta de sovtillfällen vi kommer åt.

En glädjande och lite jobbig nyhet är dock att arbetsintervjun syrran var på idag  i Umeå genererade vik-tjänst redan från och med på måndag! Fantastiskt för henne men lite läskigt för oss som förlorar vår ovärderliga hjälpreda… Kommer sakna henne massor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s