familj

Stadstripp och bad

Idag testade vi att åka iväg på stan en sväng! Tjejerna hade sista heltidsdagen så vi hade hela dagen att spela på. Blev att vi åkte vid lunchtid direkt efter matning. Gick bra och vi stormtrivs med vagnen! Den gick in där vi behövde komma in (76 cm bred) och är oerhört lättkörd. Och när storebror blev less så gick vi till Pingstkyrkan och ammade lite.

Sedan var det dags att hämta tjejerna på förskolan. Hade inga stora ärenden på stan utan syftet var främst att se hur det gick att ta sig iväg och gå omkring med vagn ett tag. Storebror ville helst att vagnen skulle röra sig konstant… Men vi lyckades i alla fall kolla till lite kläder till tjejerna inför ett bröllop vi ska på om 2 veckor. Inga inköp dock.

Efter middagen var det dags för veckobadet för alla barn. Pojkarna fick bada först och lillebror som var först ut hade många villiga händer till hjälp.

Och sedan var det storebrors tur…

Mysigast tyckte de dock var att få komma upp ur badet…

    

Sedan fick de ligga och mysa bredvid varandra en stund innan pyjamasarna åkte på. Här och bilden under är storebror J till vänster och lillebror B till höger.

För ligga och mysa bredvid varandra är de väldigt duktiga på… 🙂

4 thoughts on “Stadstripp och bad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s