familj · tankar

Imorn får vi träffa twinsen!!!

Nytt snittdatum, inte 2 veckor bort, utan imorn! Anledningen är att dagens TUL (tillväxtultraljud) visade att det var rätt lite fostervatten. Twinsen mår bra, men läkaren som gjorde TUL:et samt överläkaren som kallades in extra tyckte båda att det var bättre att plocka ut twinsen nu innan de börjar må dåligt av att ha lite fostervatten än att vänta och se hur det utvecklar sig.

Vi hade tid för TUL kl 11.00 och kom hem 16.00. Detta för att vi direkt efter TUL:et fick göra en CTG-kurva (som kollar twinsens hjärtfrekvens) och sedan träffa en barnmorska samt narkosläkaren som kommer att vara med under operationen. Har fått mkt bra och nyttig info om hur det går till och vad vi har att vänta oss och det känns skönt. Har svårt att fatta vad det innebär i praktiken (efter snittet) utan har fullt sjå med att ställa om snittdatumet till ”imorn”… Typ då vi ursprungligen trott att snittet skulle bli planerat faktiskt! Känns hur som helst bra. Vi har fullt förtroende för all personal som ska ta hand om oss imorn. Dessutom litar vi på att Gud har total kontroll. 🙂

Sista bilden på tvillingmagen… V. 37+5.

Ikväll ska vi ha en lugn kväll med barnen. Försöka somna i tid och bara softa…

14 thoughts on “Imorn får vi träffa twinsen!!!

  1. Oj så spännande! Jag hoppas att allt går bra & att nerverna håller sig i styr!! Lycka till med allt, jag ser fram emot en bild på twinsen framöver! Kram!

  2. Visst har magen sjunkigt nu? Eller så är det en annan vinkel bara. Tänk att i morgon är den borta o du har två underbara barn till! Kram

  3. Å vad spännande! Jag minns det som igår :=) Jag blev ju också snittad. Lycka till och stanna LÄNGE på BB – jag blev kvar 2 veckor – man vet ju vad som väntar när man kommer hem och har fler barn :=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s