erbjudande · familj · nättips

Gratis för gravida

Det finns lite boxar och annat man kan få gratis som gravid och har man tur får man två när man väntar tvillingar. De jag vet om är dessa:

* Baby to be Registrera dig och du får en kod för att hämta ut din box på apotek som går under ”apoteksgruppen”. Här finns en länk om var de finns. Själva siktar vi in oss på samhället där mina föräldrar bor (finns inte här i stan…) för att hämta ut och har hört att man kan säga att det är tvillingar och då få två.

* Allt för föräldrar Bli medlem och du kan registrera att du är gravid. De skickar då ett kuvert med tidning och kuponger. Jag mailade och skrev att jag väntade tvillingar och fick då extra kuvert i brevlådan.

* Baby box Registrera dig på sidan och du kan hämta ut babyboxen på Barnens Hus. Har hört att man kan få två om man ber om det, men det kan bero på vem som står i kassan eller kanske vilken butik man hämtar ut ifrån… I den får man en blöjhink (som vill fresta en att köpa dyra specialsoppåsar, dyr i drift alltså), tidning och lite provprodukter och kuponger.

* Mam Gilla på fb och fyll i ett formulär så får du en gratis napp.

* Salus Ansvar Gilla på fb, fyll i ett formulär och de skickar lite smått och gott på posten.

* TryggHansas gratis gravidförsäkring är unik i sitt slag som täcker även tvillingar utan att man behöver göra eller betala nåt extra.

Dessutom får man en BB-väska när man åker från BB. I den finns lite Liberoblöjor, nån salva, kanske babypuder, kan vara nåt bebisplagg (dreggelskydd eller body har det varit i mina tjejers väskor) och kuponger. Innehållet varierar men brukar vara riktigt bra prylar att ha hemma första tiden. Kan vara bra att veta så man inte köper på sig en massa salvor, blöjor och sånt innan man vet vad man faktiskt kommer att använda.

Fyll gärna på med fler tips om du har!

One thought on “Gratis för gravida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s