gott & blandat

Sommarlunch

Bästa sommarlunchen enligt mig är pastasallad…

Som grund brukar vi ha pasta, någon typ av grönsallad, tomater, gurka och kikärtor. Extra gott att ha i är olika typer av melon, päron, nötter och solroskärnor. Vi har gärna avokado, fetaost och svarta oliver bredvid också (så att man kan välja vad man vill ha och inte + att avokadon kladdar så mkt om man blandar ner den i salladen). Sist köpte vi Apetinas fetaost i nån slags örtkryddad olja som jag blandade i tillsammans med lite färdig salladsdressing (man tillsätter bara olja och vatten) + lite färskmalen svartpeppar.

Man kan passa på att koka extra makaroner till middagens korv och makaroner så går det supersmidigt att fixa lunchen dagen därpå. Även barnen älskar pastasallad när den varieras och piffas med lite olika spännande tillbehör. Mums! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s