hos oss förr - tvättstuga

Projekt tvättstuga – fortsättning

När vi åkte till mina föräldrar över midsommar lämnade vi tvättstugeprojektet i följande skick med färdigmålade väggar och tak, och maskinerna nästan på plats…

Mannen hade också dragit de flesta rören (här står vanligtvis badkaret, så det kommer skymma rören). Han kopplade på ett rör vid duschen till vänster och borrade hål för det samt avloppsröret till höger som är väggen mot nya tvättstugan (där vissa i dessa radhus har installerat bastu).

Nu har projektet fortskridit ytterligare. Skåpen är också på plats och bänkskivans hållare är fastskruvade. Vill dock inte sätta fast skivan innan vi vet hur hyllplanen ska sitta över bänken och mellan skåpen eftersom den inte är måttanpassad och högskåpet fortfarande står löst. Tog ett billigare och smidigare alternativ (än att specialbeställa) och köpte ANTONIUS arbetsskiva som nästan passar perfekt… Får se hur vi kan snygga till det sen eftersom den är lite för liten för utrymmet.

Har testat att köra första tvätten och efter lappis ska vi nog sätta upp hyllorna mellan skåpen. 😀 Lääängtar! Har också köpt lådor (39:- på Jula) där den rena tvätten ska sorteras – en för varje familjemedlem (twinsen är medräknade förstås).

Ska självklart sätta fast laminerade namnlappar på dem så småningom… 😉

2 thoughts on “Projekt tvättstuga – fortsättning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s