familj · hos oss förr - tvättstuga

Projekt tvättstuga påbörjat

Här går det undan! Tycker vi i.a.f. 😉 Idag kommer beställda tvättmaskinen och torktumlaren och då är det ju hög tid att göra plats för dem i nya tvättstugan! Kommer att använda oss av bastuutrymmet i badrummet till framtida tvättstuga. Då är det på samma våning som våra sovrum (vilket besparar oss en massa trappspring). Nuvarande tvättstuga får fortsätta agera förråd, sopsorterings- och städrum + att vi ska flytta tillbaka värmeskåpet där gamla tvättmaskinen står för barnens ytterkläder och stövlar till hösten/vintern för att bespara hallen.

I förrgår blev maken riktigt taggad och satte igång med spacklandet och igår kväll körde han några färglager (skönt när man har allt som behövs hemma!).

Och målningen ville tjejerna hjälpa till med.

Även det ”vita” taket och den ”vita” tegelväggen fick sig en omgång…

På söndag väntar en IKEA-resa med några vänner. En underbar tjej från kyrkan som dessutom jobbar extra på tjejernas förskola ska vara barnvakt eftersom våra föräldrar endera jobbar eller är bortresta. Känns så tryggt och bra! 😀 Och så ska det bli så skönt att få fixa i ordning tvättstugan så pass snart! Behovet har funnits länge men blev ännu mer aktuellt med tvillingbeskedet. Det är inte bara tvätten som kommer att öka, även behovet av smidighet och funktionalitet i så stor utsträckning som möjligt. Hoppas bara att det vi behöver på IKEA finns inne… :S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s