gott & blandat · resor

Hotell Bann Pantai – frukost

Ligger i sängen och väntar ut tiden… Idag bär det av från hotellet till Bangkok där vi kan checka in bagaget vid 13-tiden (inne i stan) och sedan ägna Bangkok några timmar innan vi åker ut till flygplatsen för avfärd 01.10. Anar att det kan bli varmt och att vi (speciellt jag) kan bli rätt trötta i Bangkok så vi har ingen brådska att komma ifrån vårt AC-svala hotellrum.

Tänkte då passa på att göra ett spännande (?) inlägg om frukosten här på hotellet! 😉 Det har varit grymt svårt att få i sig fibrer här i Thailand! Det mesta är stekt/friterat eller dränkt i söta såser… Även frukosten verkar vara poppis (av thailändarna) att äta fet och söt medan vi egentligen föredrar gröt. Vi har i alla fall konstaterat att den vita yogurten inte var lika söt som den rosa och med lite flingor (utan socker!!! vi undvek förstås den med chokladsmak) i så känns det ju helt ok.

Vid ett bord kan man beställa hur man vill ha ägget (om man nu vill ha ägg förstås) som de sedan kommer till ens bord med. Min favorit var en omelett med bara tomater i (fanns lök, paprika och en massa annat också) och maken valde oftast välstekt enkel- eller dubbelägg.

Ville man rosta så hade de faktiskt ett brödalternativ med lite mörka pluttar i! I övrigt fanns det inget annat bröd än just rostfrallor.

Men räddningen var ändå den färska frukten. Makens favorit var ananas och min var papaya och vattenmelon… 😀 (Nu vet jag i alla fall att syrran och mamma blir avis… ;))

Färska blommor på bordet är ju inte heller helt fel…

2 thoughts on “Hotell Bann Pantai – frukost

  1. Ni ser ut att ha en VÄLFÖRTJÄNT tid .tillsammans<3. Värmen har smittat av sig – 25 och sol idag! Tänker på er! Ps hotell Eckerström kan också erbjuda ägg enl önskemål OCH gröt;-) Något ni vill boka? Kram

  2. Avis, vadå… Jag har faktiskt ätit krispsallad och en tomat idag… Hmm… Ta med er lite frukt är ni snälla… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s