resor

Hotell Bann Pantai – rummet

Finns säkert någon som mig som tycker det är intressant att se lite bilder från hotellet! 😉 Så här kommer ett inlägg bara om det. Vi bor på hotell Bann Pantai i Cha am som ligger på Thailands östkust.

Hotellet ligger alldeles vid havet, men med en väg mellan. Det är byggt så att man kan skymta havet från poolområdet vilket också innebär att havsbrisen svalkar skönt när den tagit sig igenom ett gäng palmer och andra växter. Känns välgenomtänkt och välskött.

Visa större karta

Området är lungt, speciellt nu när det är lågsäsong. På helgerna blir det dock lite mer livat då thailändare kommer hit. Men det sköna med det är att det inte är så där galet turistiskt med påhoppande försäljare och dyl, som jag är allergisk mot.

Rummet är snyggt inrett med ljusa färger som möter ett valnötsliknande träslag (I like!). När vi kom låg handdukar i svanform på sängen.

Bredvid sängen finns en härlig läsfåtölj/divan (eller vad det kallas??) som är superskön att ligga i!

Och på motstående sida av sängen finns en lång bänk där vi kan lasta av det mesta och där även väskorna ryms under och bortanför bänken. Skönt med ordentlig avställningsyta!

Badrummet går i samma färgskala: ljust, mörkbrunt och svart bänkskiva.

Och duschen med svarta infällda hyllor samt en sittbänk…

En annan bra detalj är att det är skjutdörr in till toan vilket ju är super då det inte blir trångt i hallen! Vi är kort sagt supernöjda! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s