musik · nättips

Tecken på webben

Som en del av er vet är jag väldigt intresserad av teckenspråk. 🙂 Läste i PC för alla:s nyhetsbrev om en app till Iphone som innehåller 100 vanliga vardagsord för en kostnad av 49:-.

Men har man tillgång till webben så kan man hitta desto fler tecken på webben -gratis. 🙂 Hittade en sida som länkade dels till ”Svenskt teckenspråkslexikon” (har den i bokform och visste inte att den numera även finns på webben!), dels till olika sidor med tecken inom specifika kategorier som kyrkliga ord, matematiska begrepp, svenska landskap och orter m.m. Kolla här eller här! (Den första länken är snyggare och i sitt rätta sammanhang, men saknade länk till åtminstone ett av områdena vilket nås i den andra länken som bara var en lista över webbsidorna.)

Jag har just repat låtar inför imorn och hej och hå vad högt en av låtarna går!! Vi ska låta som ett tåg… Tänk er en hög tågvissla! 😉 Är du i närheten av Norsjö så har du möjlighet att höra själv! Ska nog försöka läsa någon till rad i någon pluggbok också men sedan blir det helgledigt! 😀 Ha en riktigt skön helg!!

One thought on “Tecken på webben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s